Gynaecoloog Vera Haitsma heeft haar studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Brussel voltooid. Na haar opleiding werkte ze bij onze buren, het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam. Dertien jaar lang heeft zij zich daar gespecialiseerd in poliklinische behandelmethoden. Daarna werkte ze als gynaecoloog in het Havenziekenhuis te Rotterdam. Op dit moment geeft ze naast haar werk als gynaecoloog ook les aan de zorgacademie van het Erasmus MC.

Aangezien sommige gynaecologische klachten overeenkomen met sommige klachten die zich bij B12 deficiëntie voordoen, is het erg fijn dat zij haar expertise wil inzetten bij het B12 Institute. Zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger willen worden maar aan een B12 deficiëntie lijden, kunnen uiteraard bij haar terecht.

Vera Haitsma is vanwege haar gynaecologische kennis een grote aanwinst binnen ons team. Omgekeerd wordt zij bij ons in de gelegenheid gesteld zorg te bieden zoals zij dat verlangt: met tijd en aandacht kijken naar de hele persoon, de medische geschiedenis in kaart brengen en op de persoon gerichte zorg bieden.

Welkom Vera!

 


X

Beleid B12 Institute naar aanleiding aangescherpte COVID-19 maatregelen

  1. Uw reis naar het B12 institute is noodzakelijke zorg, uw afspraak kan gewoon gecontinueerd worden.
  2. Zeg uw afspraak af, of laat omzetten naar telefonische / beeldbel intake -herhaalconsult als u klachten heeft!
  3. MONDKAPJES zijn bij ons verplicht. Doe deze al op voordat u het pand binnen gaat en de lift instapt.
  4. Houd alstublieft 1,5 afstand bij andere patiënten dan wel onze assistenten en de arts.
  5. Bij de arts kunt u het mondkapje veilig afzetten, tussen u en de arts zit 1,5 mtr ruimte en plexiglas te bescherming van de arts en uzelf.
  6. Als het noodzakelijk is dat u lichamelijk wordt onderzocht, zal de arts zich inpakken middels mondmasker en kap, handschoenen etc. Er wordt dan van u gevraagd tijdens het lichamelijke onderzoek veilig uw mondmasker op te zetten.
  7. Na elk consult worden de tafels in de dokterskamer schoongemaakt.

Dit beleid is al maanden bij ons van kracht en is wellicht strenger dan in andere ziekenhuizen, zeker wat betreft het gebruik van mondkapjes.

Hoewel geen heilige graal, het bewijs van de werking van mondkapjes is allang aangetoond. Wij vinden het onbegrijpelijk dat de mondkapjes-plicht, naast de 1,5 meter regel, niet méér wordt ingezet en gebruikt om de verspreiding van het virus te verminderen, zeker op plekken waar het druk is.

Ook is er al maanden duidelijk bewijs dat er besmettingen plaatsvinden VOORDAT de patient klachten heeft. Hierbij helpen mondkapjes naast de 1,5 meter maatregel.

Mondkapjes werken wel degelijk

Bewijs pre-symptomatische besmettingsoverdracht

Uitleg in Nederlands