BIG-nummer: 39053991201 | AGB-code: 03037109

Vera Haitsma

Vera Haitsma

Gynaecoloog Vera Haitsma heeft haar studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Brussel voltooid. Na haar opleiding werkte ze bij onze buren, het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam. Dertien jaar lang heeft zij zich daar gespecialiseerd in poliklinische behandelmethoden. Daarna werkte ze als gynaecoloog in het Havenziekenhuis te Rotterdam. Op dit moment geeft ze naast haar werk als gynaecoloog ook les aan de zorgacademie van het Erasmus MC.

Aangezien sommige gynaecologische klachten overeenkomen met sommige klachten die zich bij B12 deficiëntie voordoen, is het erg fijn dat zij haar expertise wil inzetten bij het B12 Institute. Zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger willen worden maar aan een B12 deficiëntie lijden, kunnen uiteraard bij haar terecht.

Vera Haitsma is vanwege haar gynaecologische kennis een grote aanwinst binnen ons team. Omgekeerd wordt zij bij ons in de gelegenheid gesteld zorg te bieden zoals zij dat verlangt: met tijd en aandacht kijken naar de hele persoon, de medische geschiedenis in kaart brengen en op de persoon gerichte zorg bieden.