Vanessa is in 2001 begonnen op de Huisartsenpost Zuid in Rotterdam als baliemedewerker en is daarna doorgestroomd naar de Ouderenzorg. Daar werkte zij eerst met ouderen met dementie en later met ouderen met lichamelijke beperkingen.

Tussen 2016 tot 2018 heeft ze zich om laten scholen tot doktersassistente. Sinds mei 2017 is ze werkzaam geweest op verschillende huisartsenpraktijken. Vanaf februari 2020 maakt zij deel uit van het B12 Institute team in Rotterdam.

‘Ik heb gemerkt dat er bij specialisten, huisartsen, doktersassistenten en praktijkondersteuners nog veel onduidelijkheid is over het vitamine B12 tekort en de behandeling ervan. Ook over de effecten die dit kan hebben op de patiënten. Graag wil ik mijn kennis en kunde gebruiken om dit samen met het B12 team op de kaart te gaan zetten en ervoor te zorgen dat patiënten de juiste zorg krijgen.’

Welkom Vanessa!


X

Beleid B12 Institute naar aanleiding aangescherpte COVID-19 maatregelen

  1. Uw reis naar het B12 institute is noodzakelijke zorg, uw afspraak kan gewoon gecontinueerd worden.
  2. Zeg uw afspraak af, of laat omzetten naar telefonische / beeldbel intake -herhaalconsult als u klachten heeft!
  3. MONDKAPJES zijn bij ons verplicht. Doe deze al op voordat u het pand binnen gaat en de lift instapt.
  4. Houd alstublieft 1,5 afstand bij andere patiënten dan wel onze assistenten en de arts.
  5. Bij de arts kunt u het mondkapje veilig afzetten, tussen u en de arts zit 1,5 mtr ruimte en plexiglas te bescherming van de arts en uzelf.
  6. Als het noodzakelijk is dat u lichamelijk wordt onderzocht, zal de arts zich inpakken middels mondmasker en kap, handschoenen etc. Er wordt dan van u gevraagd tijdens het lichamelijke onderzoek veilig uw mondmasker op te zetten.
  7. Na elk consult worden de tafels in de dokterskamer schoongemaakt.

Dit beleid is al maanden bij ons van kracht en is wellicht strenger dan in andere ziekenhuizen, zeker wat betreft het gebruik van mondkapjes.

Hoewel geen heilige graal, het bewijs van de werking van mondkapjes is allang aangetoond. Wij vinden het onbegrijpelijk dat de mondkapjes-plicht, naast de 1,5 meter regel, niet méér wordt ingezet en gebruikt om de verspreiding van het virus te verminderen, zeker op plekken waar het druk is.

Ook is er al maanden duidelijk bewijs dat er besmettingen plaatsvinden VOORDAT de patient klachten heeft. Hierbij helpen mondkapjes naast de 1,5 meter maatregel.

Mondkapjes werken wel degelijk

Bewijs pre-symptomatische besmettingsoverdracht

Uitleg in Nederlands