Wegens toename van patiënten bij het B12 Institute is er een vacature voor een kinderarts

Dienstverband: onbepaalde tijd in overleg, kan per direct.

Functie-inhoud

U participeert als arts in de klinische praktijk van twee jaar geleden geopende B12 Institute te Rotterdam. U werkt samen binnen een klein team dat zich bezighoudt met de diagnostiek, behandeling en begeleiding van patiënten met vitamine B12 en/of Folaat deficiëntie. U monitort het ingezette zorgtraject, doet aan verslaglegging binnen het EPD, communiceert met uw patiënten en de verwijzers uit de eerste en tweede lijn, en draagt bij aan beleidsontwikkeling ter verbetering van de diagnostiek en behandeling van patiënten met deze aandoening.

Werkomgeving

Het B12 Institute is een onafhankelijk diagnose en behandelcentrum voor Medisch Specialistische Zorg met een zelfstandige WTZi verklaring. Het kenniscentrum diagnosticeert mensen met een B12 /Folaat deficiëntie en stelt een op maat gesneden individueel behandeltraject op. Het B12 Institute is een zelfstandige ZBC heeft geen banden met andere klinieken.

Het B12 Institute werkt middels de B12 Research Institute in onderzoek samen met het Erasmus MC, afdeling Klinische Chemie en University of California, Davis, waar bij de laatste ook zitting heeft in onze Medische en Wetenschappelijke Raad van Advies.

Het B12 Institute ontwikkelt zich als (inter-)nationaal expertise centrum en heeft daarin een voorlopersfunctie.

Profiel

U bent een breed opgeleide kinderarts en u heeft kennis van of belangstelling voor het vitamine B12, folaat en metabolisme vraagstuk en u bent bereid zich te laten informeren over de laatste wetenschappelijke inzichten. U bent enthousiast, communicatief vaardig, collegiaal en werkt graag samen binnen een klein team om een resultaat neer te zetten en het B12 Institute mede vorm te geven. U staat open voor patiënten-participatie binnen dit proces.

Voorwaarde voor de aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Wat bieden wij

Het betreft een aanstelling van 0,2 tot 0,4 fte. Werktijden kunnen in overleg met de directie en het team afgestemd worden. De salariëring is, afhankelijk van opleiding en ervaring, marktconform medisch specialistische zorg.

Solliciteren

Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae eventuele motivatiebrief kunt u per e-mail sturen naar:

artseninfo  b12researchgroup. nl onder vermelding van vacaturenummer 01.12.18-B12i en uw BIG-registratienummer.

Aquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie: bericht via bovenstaand e-mailadres

t.a.v. Mw. C.H.M. Plattel

Algemeen Directeur / Research coördinator

B12 Research Institute Rotterdam