Vacature Kinderarts (of in opleiding)

Wegens de toename van jonge patiënten bij het B12 Institute te Rotterdam, is er een vacature voor een extra kinderarts ontstaan.

Dienstverband: onbepaalde tijd (in overleg), aanstelling kan per direct na verplichte inwerkperiode. Kans op vaste aanstelling.

Functie-inhoud

U participeert als arts / specialist in de klinische praktijk van het acht jaar geleden geopende B12 Institute te Rotterdam. U werkt samen binnen een klein team van specialisten dat zich bezighoudt met de diagnostiek, behandeling en begeleiding van patiënten met vitamine B12 en/of Folaat deficiëntie. U diagnosticeert, stelt een behandelplan op en monitort het ingezette zorgtraject, doet aan verslaglegging binnen het EPD, communiceert met uw patiënten en de verwijzers uit de eerste en tweede lijn onder supervisie van een ervaren (kinder)arts. Verder draagt u bij aan beleidsontwikkeling ter verbetering van de diagnostiek en behandeling van patiënten met deze aandoening en met name kinderen.

Werkomgeving

Het B12 Institute is een onafhankelijk diagnose- en behandelcentrum voor Medisch Specialistische Zorg met een zelfstandige WTZi verklaring. Het kenniscentrum diagnosticeert mensen met een B12 en/of folaat deficiëntie en stelt een op maat gesneden individueel behandeltraject op wanneer nodig.

Het B12 Institute is een zelfstandige ZBC zonder winstoogmerk en zonder banden met andere klinieken.

Het B12 Institute werkt voor het doen van onderzoek samen met het Erasmus MC, afdeling Klinische Chemie, en de University of California, Davis en TU-Delft. Het B12 Institute heeft zich ontwikkeld als (inter)nationaal expertisecentrum en heeft daarin een voorlopers functie.

Profiel

U bent een breed opgeleide kinderarts met kennis van of belangstelling voor het vitamine B12, folaat – metabolisme vraagstuk. U bent bereid zich te laten informeren over de laatste wetenschappelijke inzichten. U bent enthousiast, communicatief vaardig, collegiaal en werkt graag samen binnen een klein team om een resultaat neer te zetten en het B12 Institute mede vorm te geven. U staat open voor patiënten-participatie binnen dit proces.

Voorwaarde voor de aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Wat wij bieden

Het betreft een aanstelling van 0,2 tot 0,6 fte. Werktijden kunnen in overleg met de directie en het team worden afgestemd. De salariëring is, afhankelijk van opleiding en ervaring, marktconform de medisch specialistische zorg.

Solliciteren

U kunt uw sollicitatiebrief met curriculum vitae met motivatiebrief per e-mail sturen naar:

artseninfo (at) b12-institute (punt)nl, onder vermelding van vacaturenummer 11.06.23-B12i en uw BIG-registratienummer.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

NB: Ook basis-artsen, verpleegkundig specialisten, Physician Assistants, met affiniteit met kinderen kunnen solliciteren

Informatie

Voor meer informatie over deze functie: bericht via bovenstaand e-mailadres

t.a.v. Mw. C.H.M. Plattel

Algemeen Directeur/ oprichter

B12 Research Institute & Treatment Center, Rotterdam