Beste meneer/mevrouw,

Welkom bij de tevredenheidsenquête van het B12 Institute. Het doel van deze enquête is om uw tevredenheid van het B12 Institute vast te stellen. Dus wees niet bang om uw feedback te geven. Wij kunnen van uw antwoorden leren waar wij eventueel in kunnen verbeteren.

De vragen zijn opgedeeld in verschillende thema’s. Voorafgaand aan de vragen zijn er korte introducties opgesteld.

Door het invullen van deze enquête gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden gebruikt in het onderzoek. Uw gegevens blijven binnen het B12 Institute, worden niet voor andere doeleinden gebruikt en blijven volledig anoniem.

Deze enquête heeft 33 vragen en een duur van 10 tot 20 minuten. De enquete staat twee weken online. Na twee weken wordt uw mening meegenomen in de uitslag.

Bij voorbaat dank voor het invullen van de enquête.


X

Beleid B12 Institute naar aanleiding aangescherpte COVID-19 maatregelen

  1. Uw reis naar het B12 institute is noodzakelijke zorg, uw afspraak kan gewoon gecontinueerd worden.
  2. Zeg uw afspraak af, of laat omzetten naar telefonische / beeldbel intake -herhaalconsult als u klachten heeft!
  3. MONDKAPJES zijn bij ons verplicht. Doe deze al op voordat u het pand binnen gaat en de lift instapt.
  4. Houd alstublieft 1,5 afstand bij andere patiënten dan wel onze assistenten en de arts.
  5. Bij de arts kunt u het mondkapje veilig afzetten, tussen u en de arts zit 1,5 mtr ruimte en plexiglas te bescherming van de arts en uzelf.
  6. Als het noodzakelijk is dat u lichamelijk wordt onderzocht, zal de arts zich inpakken middels mondmasker en kap, handschoenen etc. Er wordt dan van u gevraagd tijdens het lichamelijke onderzoek veilig uw mondmasker op te zetten.
  7. Na elk consult worden de tafels in de dokterskamer schoongemaakt.

Dit beleid is al maanden bij ons van kracht en is wellicht strenger dan in andere ziekenhuizen, zeker wat betreft het gebruik van mondkapjes.

Hoewel geen heilige graal, het bewijs van de werking van mondkapjes is allang aangetoond. Wij vinden het onbegrijpelijk dat de mondkapjes-plicht, naast de 1,5 meter regel, niet méér wordt ingezet en gebruikt om de verspreiding van het virus te verminderen, zeker op plekken waar het druk is.

Ook is er al maanden duidelijk bewijs dat er besmettingen plaatsvinden VOORDAT de patient klachten heeft. Hierbij helpen mondkapjes naast de 1,5 meter maatregel.

Mondkapjes werken wel degelijk

Bewijs pre-symptomatische besmettingsoverdracht

Uitleg in Nederlands