Satianand Benimadho Dr. Benimadho heeft 17 jaar ervaring als breed opgeleide internist. Naast zijn belangstelling in de Interne Geneeskunde als geheel, gaat zijn bijzondere belangstelling ook uit naar patienten met diabetes en B12 deficiëntie. Hij heeft vele patienten met B12 deficiëntie gezien tijdens zijn carrière als arts en nu dan ook in het B12 Institute in Rotterdam. Wij zijn blij dat hij deel uit maakt van het B12 Institute om zo patiënten nog gerichter te kunnen helpen, aangezien hij vindt dat ‘ kennis met betrekking tot deze ziekte is weggezakt en de gevolgen en symptomen worden onderschat’.

Dr. Benimadho blijft met zijn brede kennis van Interne Geneeskunde ook oog houden voor andere onderliggende ziekten. Met deze houding sluit hij aan bij de visie van de andere artsen binnen het B12 Institute, want soms is B12 deficiëntie niet de hoofdzaak, maar een gevolg van een andere ziekte.


In samenwerking met het Zilveren Kruis, interne afdeling medisch specialistische zorg en klantencontact balie, is er een communicatie campagne in gang gezet om de naamsverwarring en de daarmee gepaard gaande verwarring over de polis-afhankelijke vergoedingen, uit de wereld te helpen zodat patiënten bij de klantenservice de juiste informatie voorgeschoteld krijgen: Alle zorgverzekeraars vergoeden polis afhankelijk de facturen van het B12 Institute, dus ook het Zilveren Kruis.lees verder...
+