BIG-nummer: 09044150730

Sandra Lever

Sandra Lever

Als kind had ik al de wens om in de gezondheidszorg te werken. Na de opleiding voor verpleegkundige ben ik gestart in het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam heb ik vervolgens de opleiding voor longfunctieanalist gevolgd. Na de opleiding ben ik naar het ErasmusMC Sophia Kinderziekenhuis gegaan om als long diagnostisch laborant te werken met kinderen en hun ouders en om de opleiding tot researchverpleegkundige te volgen zodat ik patiëntenzorg met wetenschappelijk onderzoek kon combineren. Dit heb ik 21 jaar met veel plezier gedaan.

Heden werkend bij het B12-Institute, wil ik graag mijn bijdrage leveren aan goede patiëntenzorg, de research en de goede sfeer binnen het B12 Institute.

Wat zeker ook helpt is de herkenbaarheid van de problemen waar patiënten in het algemeen tegen aanlopen. Naast het ondersteunen van onderzoek wat plaats vindt in het B12 institute, zal ik ook mijn best doen om de patiënten zo goed mogelijk te helpen waar ik maar kan: o.a. planning van de benodigde zorg, maar ook met advies, een luisterend oor of een bemoedigend woord.