Relinde heeft jaren gewerkt als huisarts binnen een eigen praktijk en is momenteel werkzaam als waarnemend huisarts in Rotterdam. Zij heeft al vaak informatie van het B12 Institute voorbij zien komen via haar patiënten. Vooral de pdf: valkuilen… Dit maakte haar nieuwsgierig naar meer informatie over B12 deficiëntie en het werken binnen dit team.

Zij wil graag een bijdrage leveren aan de diagnostiek en behandeling van B12- en folaat deficientie en daarnaast graag samenwerken binnen een bevlogen team. Bij deze en welkom Relinde!


In samenwerking met het Zilveren Kruis, interne afdeling medisch specialistische zorg en klantencontact balie, is er een communicatie campagne in gang gezet om de naamsverwarring en de daarmee gepaard gaande verwarring over de polis-afhankelijke vergoedingen, uit de wereld te helpen zodat patiënten bij de klantenservice de juiste informatie voorgeschoteld krijgen: Alle zorgverzekeraars vergoeden polis afhankelijk de facturen van het B12 Institute, dus ook het Zilveren Kruis.lees verder...
+