“Sinds 2003 werk ik als algemeen internist in academische en perifere ziekenhuizen. Medische gebieden waar ik veel ervaring mee heb zijn: intensive care, acute geneeskunde, maag-darm en lever ziekten, ouderengeneeskunde en vitamine B12 deficiëntie. Als arts ben je nooit uitgeleerd. Ik leer nog elke dag bij. De problemen van een patiënt probeer ik holistisch te benaderen, hierdoor bekijk ik het probleem meestal vanuit meerdere invalshoeken. Het probleem van de vitamine B12 deficiëntie is, dat het een onderbelicht gebied is in de reguliere geneeskunde. Door mijn werk voor het B12 instituut word ik regelmatig bijgeschoold en hou ik mij op de hoogte met de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Ik hoop u te kunnen helpen met mijn kennis en kunde, en met de beschikbare onderzoeksmiddelen die ik hier voor handen heb. Als dit u aanspreekt, dan mogelijk tot ziens in mijn spreekkamer.” 
 
P.L. Wong, internist.