Het B12 Institute is gevestigd op de bovenste verdieping van het pand aan het Metroplein in Rotterdam. Daar hebben we zes kamers en een wachtruimte tot onze beschikking. In het pand zijn meerdere medisch-specialistische zorginstellingen gevestigd. 

 

Entree: via de lift of de trap

Onze wachtruimte.

Als u op de tweede verdieping aankomt, ziet u aan uw linkerhand het secretariaat. Daarnaast begint de gang met drie spreekkamers, een vergaderruimte en de directiekamer.

 

Andere zorginstellingen in de omgeving zijn Parnassia, het Ikazia Ziekenhuis en het Medisch Centrum Carnissesingel met het STAR-MC lab. In het STAR lab kunt u terecht voor eventuele bloedtesten.

Ons pand is uitstekend bereikbaar. Metro’s, bussen en autowegen komen hier bij elkaar. Naast het pand ligt een parkeergarage.

Op onderstaande foto ziet u een gele arcering. Als u beschikt over een invalideparkeerkaart, dan kunt u bij ons voor de deur parkeren. 

Bereikbaarheid


X

Beleid B12 Institute naar aanleiding aangescherpte COVID-19 maatregelen

  1. Uw reis naar het B12 institute is noodzakelijke zorg, uw afspraak kan gewoon gecontinueerd worden.
  2. Zeg uw afspraak af, of laat omzetten naar telefonische / beeldbel intake -herhaalconsult als u klachten heeft!
  3. MONDKAPJES zijn bij ons verplicht. Doe deze al op voordat u het pand binnen gaat en de lift instapt.
  4. Houd alstublieft 1,5 afstand bij andere patiënten dan wel onze assistenten en de arts.
  5. Bij de arts kunt u het mondkapje veilig afzetten, tussen u en de arts zit 1,5 mtr ruimte en plexiglas te bescherming van de arts en uzelf.
  6. Als het noodzakelijk is dat u lichamelijk wordt onderzocht, zal de arts zich inpakken middels mondmasker en kap, handschoenen etc. Er wordt dan van u gevraagd tijdens het lichamelijke onderzoek veilig uw mondmasker op te zetten.
  7. Na elk consult worden de tafels in de dokterskamer schoongemaakt.

Dit beleid is al maanden bij ons van kracht en is wellicht strenger dan in andere ziekenhuizen, zeker wat betreft het gebruik van mondkapjes.

Hoewel geen heilige graal, het bewijs van de werking van mondkapjes is allang aangetoond. Wij vinden het onbegrijpelijk dat de mondkapjes-plicht, naast de 1,5 meter regel, niet méér wordt ingezet en gebruikt om de verspreiding van het virus te verminderen, zeker op plekken waar het druk is.

Ook is er al maanden duidelijk bewijs dat er besmettingen plaatsvinden VOORDAT de patient klachten heeft. Hierbij helpen mondkapjes naast de 1,5 meter maatregel.

Mondkapjes werken wel degelijk

Bewijs pre-symptomatische besmettingsoverdracht

Uitleg in Nederlands