Mijn naam is Miri Wanis. Ik ben opgeleid tot kinderarts in Armenië en Syrië, en studeerde in 2003 af. Daarna keerde ik terug naar Syrië, waar ik negen jaar lang als kinderarts werkte in verscheidene kinderpoliklinieken. Vanwege de slechte veiligheidssituatie en omstandigheden, moest ik helaas besluiten naar Nederland uit te wijken.

Inmiddels woon ik al zes jaar in Nederland. Omdat mijn diploma’s hier niet geldig zijn, moest ik opnieuw geschoold worden. Eerst leerde ik de Nederlandse taal in het Universiteit Talencentrum Leiden en daarna deed ik mijn medische examens. Met coschappen in het LUMC rondde ik mijn opleiding af. Ik bezit nu mijn BIG-registratie in Nederland en kan hier als arts werken. Om goed te kunnen diagnosticeren en behandelen, moet je als arts goed naar de patiënt luisteren en hem of haar de tijd geven om dingen te verwoorden. Dat vind ik het belangrijkste in mijn werk als arts.

Het is fijn om het team van het B12 Institute te kunnen versterken en de patiënten met een B12 deficiëntie zo goed mogelijk te helpen. 

Ik wens jullie gezondheid en vrede!

Met vriendelijke groet,

Miri Wanis

 


X

Beleid B12 Institute naar aanleiding aangescherpte COVID-19 maatregelen

  1. Uw reis naar het B12 institute is noodzakelijke zorg, uw afspraak kan gewoon gecontinueerd worden.
  2. Zeg uw afspraak af, of laat omzetten naar telefonische / beeldbel intake -herhaalconsult als u klachten heeft!
  3. MONDKAPJES zijn bij ons verplicht. Doe deze al op voordat u het pand binnen gaat en de lift instapt.
  4. Houd alstublieft 1,5 afstand bij andere patiënten dan wel onze assistenten en de arts.
  5. Bij de arts kunt u het mondkapje veilig afzetten, tussen u en de arts zit 1,5 mtr ruimte en plexiglas te bescherming van de arts en uzelf.
  6. Als het noodzakelijk is dat u lichamelijk wordt onderzocht, zal de arts zich inpakken middels mondmasker en kap, handschoenen etc. Er wordt dan van u gevraagd tijdens het lichamelijke onderzoek veilig uw mondmasker op te zetten.
  7. Na elk consult worden de tafels in de dokterskamer schoongemaakt.

Dit beleid is al maanden bij ons van kracht en is wellicht strenger dan in andere ziekenhuizen, zeker wat betreft het gebruik van mondkapjes.

Hoewel geen heilige graal, het bewijs van de werking van mondkapjes is allang aangetoond. Wij vinden het onbegrijpelijk dat de mondkapjes-plicht, naast de 1,5 meter regel, niet méér wordt ingezet en gebruikt om de verspreiding van het virus te verminderen, zeker op plekken waar het druk is.

Ook is er al maanden duidelijk bewijs dat er besmettingen plaatsvinden VOORDAT de patient klachten heeft. Hierbij helpen mondkapjes naast de 1,5 meter maatregel.

Mondkapjes werken wel degelijk

Bewijs pre-symptomatische besmettingsoverdracht

Uitleg in Nederlands