Gon Heerdink heeft zich gespecialiseerd tot Algemeen Internist via het Erasmus Medisch Centrum, Rotterdam. Zij heeft als profiel-aandachtsgebieden:

  • Infectieziekten
  • Endocrinologie
  • Vasculaire Geneeskunde

Ook heeft zij een opleiding tot tropenarts gevolgd waarna zij jarenlang is uitgezonden geweest naar het buitenland. Zij heeft in oorlogsgebieden als arts en ontwikkelingswerker gewerkt via Artsen Zonder Grenzen. Daarbij was zij verantwoordelijk voor bestaande poliklinieken en het opzetten van mobiele klinieken in moeilijk toegankelijke dorpen.

Zij vindt het werken binnen het B12 institute ‘een boeiende puzzel, waar ik graag meewerk aan de zoektocht naar de ontbrekende stukken’.


In samenwerking met het Zilveren Kruis, interne afdeling medisch specialistische zorg en klantencontact balie, is er een communicatie campagne in gang gezet om de naamsverwarring en de daarmee gepaard gaande verwarring over de polis-afhankelijke vergoedingen, uit de wereld te helpen zodat patiënten bij de klantenservice de juiste informatie voorgeschoteld krijgen: Alle zorgverzekeraars vergoeden polis afhankelijk de facturen van het B12 Institute, dus ook het Zilveren Kruis.lees verder...
+