Doktersassistent (24- 30 uur) gezocht voor het meest bevlogen not-f0r-profit medische team van Nederland

Vacaturenummer: 15.11.19-2.B12i

Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling.

Per ingang van: per direct of in overleg.

Functie-inhoud

Onder leiding van de praktijkmanager heb je uitdagende werkzaamheden op vele vlakken binnen het leukste medische team van Nederland. Je hebt veel contact met patiënten: aan de telefoon, maar ook ontvang je hen en stel je hen gerust. Je geeft hen voorlichting over bijvoorbeeld het te volgen zorgtraject met alles wat ze daarbij kunnen tegenkomen.

Administratieve werkzaamheden bestaan onder andere uit het afhandelen van de correspondentie, het verwerken van medische gegevens of bloeduitslagen in het EPD en het beheren van de onderzoeksinstrumenten. Je plant het spreekuur, zorgt voor herhalingsrecepten maar eventueel ook de financiële administratie.

Daarnaast assisteer je de specialisten en artsen bij hun poli. Medisch-technische taken die je zelfstandig verricht, zijn bijvoorbeeld bloedafnamen en (eventueel) injecteren en het aanleren daarvan aan patiënten. Kortom alle ondersteunende werkzaamheden om een medisch specialistische poli als een zonnetje te laten lopen.

 Profiel

Je bent een positief ingesteld persoon met humor, ervaring en een empathisch vermogen. Je bent enthousiast, communicatief vaardig, zowel mondeling als ook schriftelijk, collegiaal en werkt graag samen binnen een klein team om een resultaat neer te zetten en het B12 Institute mede vorm te geven. Eventuele kennis over B12 en folaat-deficiëntie is een pré, maar niet een must. Ook doktersassistenten met ruime ervaring die opnieuw willen instromen of gepensioneerden zijn van harte welkom.

Werkomgeving

Het B12 Institute is een NOT-FOR-PROFIT onafhankelijk Centrum voor Medisch Specialistische Zorg met een zelfstandige WTZi verklaring.  Het kenniscentrum diagnosticeert mensen met een B12 /folaat deficiëntie en stelt een op maat gesneden individueel behandeltraject op. Nevendoel: het verbeteren van de diagnostiek en behandeling van patiënten met vB12 en folaat deficiëntie, die door gebrek aan consensus op dit moment tussen wal en schip vallen en van specialist naar specialist verwezen worden. Het B12 Institute ontwikkelt zich als (inter-)nationaal expertisecentrum met een brugfunctie tussen de klinische chemie en de klinische praktijk en heeft daarin een voorlopers-functie.

Wat bieden wij

 • Aanstelling van 0,6 fte/ ongeveer 25 uur per week (voorkeur: 3 dagen van 9 uur) met werktijden in overleg met de praktijkmanager.
 • Salaris is conform CAO Ziekenhuizen (FWG 35) afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Vakantiegeld

Wat vragen we van u?

 • Diploma doktersassistente.
 • Ervaring met het werken op een polikliniek / huisartsenpraktijk (injecties geven, bloedafnamen en sommige onderzoeken/ testen doen)
 • Collegiale en flexibele instelling.
 • Kennis van Word / Excel en werken met een EPD.
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Bereidheid tot extra werken in geval van ziekte collega’s/vakantie.
 • Nauwkeurigheid.

Solliciteren

Uw sollicitatie- motivatiebrief met curriculum vitae o.v.v. vacaturenummer kunt u per e-mail sturen naar:

artseninfo (at)  b12-institute (punt) nl onder vermelding van vacaturenummer 03.11.19.B12i

Informatie

Voor meer informatie over deze functie: via bovenstaand e-mailadres

Mw. C.H.M. Plattel,

Algemeen Directeur / oprichter

B12 Institute Rotterdam

—————————–

Acquisitie naar aanleiding van de ze vacature wordt niet op prijs gesteld.


X

Beleid B12 Institute naar aanleiding aangescherpte COVID-19 maatregelen

 1. Uw reis naar het B12 institute is noodzakelijke zorg, uw afspraak kan gewoon gecontinueerd worden.
 2. Zeg uw afspraak af, of laat omzetten naar telefonische / beeldbel intake -herhaalconsult als u klachten heeft!
 3. MONDKAPJES zijn bij ons verplicht. Doe deze al op voordat u het pand binnen gaat en de lift instapt.
 4. Houd alstublieft 1,5 afstand bij andere patiënten dan wel onze assistenten en de arts.
 5. Bij de arts kunt u het mondkapje veilig afzetten, tussen u en de arts zit 1,5 mtr ruimte en plexiglas te bescherming van de arts en uzelf.
 6. Als het noodzakelijk is dat u lichamelijk wordt onderzocht, zal de arts zich inpakken middels mondmasker en kap, handschoenen etc. Er wordt dan van u gevraagd tijdens het lichamelijke onderzoek veilig uw mondmasker op te zetten.
 7. Na elk consult worden de tafels in de dokterskamer schoongemaakt.

Dit beleid is al maanden bij ons van kracht en is wellicht strenger dan in andere ziekenhuizen, zeker wat betreft het gebruik van mondkapjes.

Hoewel geen heilige graal, het bewijs van de werking van mondkapjes is allang aangetoond. Wij vinden het onbegrijpelijk dat de mondkapjes-plicht, naast de 1,5 meter regel, niet méér wordt ingezet en gebruikt om de verspreiding van het virus te verminderen, zeker op plekken waar het druk is.

Ook is er al maanden duidelijk bewijs dat er besmettingen plaatsvinden VOORDAT de patient klachten heeft. Hierbij helpen mondkapjes naast de 1,5 meter maatregel.

Mondkapjes werken wel degelijk

Bewijs pre-symptomatische besmettingsoverdracht

Uitleg in Nederlands