Telefoon: voor nieuwe patiënten met een verwijzing

Voor nieuwe patiënten zijn we  van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 010-7370675.

Uitzonderingen: feestdagen en speciale dagen die op deze pagina worden vermeld. Als de lijn bezet is, wordt u in de wacht gezet en hoort u hoeveel wachtenden er voor u zijn. De mensen die zich bij ons aanmelden voor een consult, proberen we meteen aan de telefoon zo goed mogelijk te helpen en kijken we of ze bij ons op de goede plek zijn (ergo: een grote kans op B12 def.). Met dit gesprek wordt de eerste pre-triage toegepast. Bent u alleen maar bijv. moe, is dat voor ons geen aanwijzing dat u op uw plek bent bij ons!

Dit zijn dus geen korte gesprekken! We vragen uw begrip voor een eventueel wat langere wachttijd aan de telefoon. Het ontbreekt ons aan middelen (dus personeel) om meerdere telefoons te kunnen bedienen. 

Aan de telefoon zullen we u, als mogelijke patient, geen medische adviezen geven. Dat vinden wij niet ethisch en daarnaast: de B12-puzzel is daarvoor veel te gecompliceerd. U moet u eerst door een van onze artsen zijn gezien. 

Informatie voor de pers

Richt u tot: persb12-institute(punt)nl. Stuurt u ons als bijlage bij uw mail een kopie van uw perskaart.

Informatie voor patiënten

Bovenstaande mailadressen kunnen niet worden gebruikt door nieuwe patiënten die vragen hebben over hun gezondheid, behandeling en symptomen. Ook hun familieleden kunnen hier niet terecht. Berichten zullen daarom niet worden beantwoord. Wij geven onze ‘eigen’ patiënten na het consult een e-mailadres door. Zodra iemand bij ons is ingeschreven, kan hij of zij via dat adres contact met ons opnemen. 

Zie verder: Aanmeldingen voor patiënten: Hoe werkt het?

Adres: Metroplein 90, 3083 BB Rotterdam

Het B12 Institute is gevestigd op de derde verdieping. Het B12 Institute is alleen op afspraak geopend.

https://b12-institute.nl/bereikbaarheid/

Bereikbaarheid