Telefoon (voor nieuwe patiënten mét een verwijzing)

We zijn voor nieuwe patiënten telefonisch bereikbaar op nummer: 010-7370675 van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 12:00 behoudens feestdagen en uitzonderingen die op deze pagina worden vermeld.

Omdat veel nieuwe patiënten uit heel Nederland (en daarbuiten) ons bellen, zijn we vaak in gesprek en hoort u dus de ‘in gesprek toon’. De mensen die we spreken, proberen we direct zo goed mogelijk te helpen. Dit zijn dus ook geen ‘2 minuten’ gesprekken. We vragen hiervoor uw begrip. We zijn druk bezig om zaken aan te passen in 2019.

Informatie voor artsen

  • 500114440lms.lifeline.nl is het Zorgmail-account van het B12 Institute voor beveiligde communicatie tussen zorgverleners.
  • artseninfob12-institute.nl : ALGEMENE INFO voor artsen, specialisten, huisartsen, apothekers en psychologen (NB: ook zorgverzekeraars met vragen zijn welkom).
  • Stuur aub e-mail gaarne met vermelding van BIG-nummer en telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.
  • Dit adres alleen gebruiken voor aanvragen voor telefonisch overleg dan wel algemene informatie. AUB geen patientgevoelige informatie sturen daar is dit e-mail adres niet voor bedoeld. Huisartsen / specialisten / psychologen voorzien wij graag van relevante goede informatie middels de laatste inzichten, dat scheelt patienten die dan niet deze kant op hoeven te komen. Casuïstiek in algemene termen is prima, als het maar niet te herleiden is naar patienten.
  • ! >Extra optie voor verwijzer voor als u geen Zorgmail heeft: 

    • Als extra optie kunnen ook verwijzers (huisartsen en specialisten) vanaf 1 feb 2019 direct via deze beveiligde link hun patiënt inschrijven en de verwijzing uploaden. Optie 1 blijft: patiënt belt naar het B12 Institute en krijgt direct daar info en een pre-intake. Bij optie 2 hoeft de patient niet meer te bellen. We nemen zelf contact op met de patient als er zaken niet duidelijk zijn of als er zicht is op een datum voor een afspraak.
    • nb: we werken niet met een faxnummer vanwege de veiligheid en de nieuwe wetgeving hierover.

Informatie voor de pers

  • persb12researchgroup.nl: Stuur aub e-mail met kopie perskaart

NB: Bovenstaande mailadressen kunnen niet worden gebruikt voor communicatie met nieuwe patiënten. Berichten zullen daarom niet worden beantwoord.

Onze ‘eigen’ patiënten krijgen na het consult een e-mailadres waarmee men contact op kan nemen, zodra men is ingeschreven bij ons.

Note: We are very sorry to inform you that this is not an e-mailadress for ‘new’ patients with questions about their health, treatment, symptoms or whatsoever but only for doctors / physicians etc. We understand your need for answers very well, but unfortunately we have no capacity to answer those questions. More important, we can’t give advise through e-mail if we don’t know your health situation. Please send your questions to patients groups. Normally they are very well informed. Thank you.

Zie verder: Aanmeldingen: Hoe werkt het?

Adres: Metroplein 90 3083 BB Rotterdam

ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND

Het B12 Institute is gevestigd op de derde verdieping.

https://b12-institute.nl/bereikbaarheid/

Bereikbaarheid

 


In samenwerking met het Zilveren Kruis, interne afdeling medisch specialistische zorg en klantencontact balie, is er een communicatie campagne in gang gezet om de naamsverwarring en de daarmee gepaard gaande verwarring over de polis-afhankelijke vergoedingen, uit de wereld te helpen zodat patiënten bij de klantenservice de juiste informatie voorgeschoteld krijgen: Alle zorgverzekeraars vergoeden polis afhankelijk de facturen van het B12 Institute, dus ook het Zilveren Kruis.lees verder...
+