Telefoon: voor nieuwe patiënten met een verwijzing

Voor nieuwe patiënten zijn we  van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 010-7370675.

Uitzonderingen: feestdagen en speciale dagen die op deze pagina worden vermeld. Als de lijn bezet is, wordt u in de wacht gezet en hoort u hoeveel wachtenden er voor u zijn. De mensen die zich bij ons aanmelden voor een consult, proberen we meteen aan de telefoon zo goed mogelijk te helpen. Allereerst kijken we of ze bij ons op de goede plek zijn en wordt er hiermee een eerste triage toegepast.

Dit zijn dus geen korte gesprekken! We vragen uw begrip voor een eventueel wat langere wachttijd aan de telefoon. Het ontbreekt ons aan middelen (personeel) om meerdere telefoons te kunnen bedienen. 

Aan de telefoon zullen we u, als mogelijke patient, geen medische adviezen geven. Dat vinden wij niet ethisch en daarnaast: de B12-puzzel is daarvoor veel te gecompliceerd. U moet u eerst door een van onze artsen zijn gezien. 

Informatie voor artsen / Verwijzing via onderstaande link

500114440lms.lifeline.nl is het zorgmail-account van het B12 Institute, bestemd voor beveiligde communicatie tussen zorgverleners. U kunt via deze link uw patient verwijzen.

artseninfob12-institute.nl : dit mailadres is bestemd voor algemene informatie (en het maken van een intercollegiaal consult) aan artsen, specialisten, huisartsen, apothekers en psychologen. Ook zorgverzekeraars met vragen zijn welkom.

Vermeldt in uw e-mail uw BIG-nummer en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Gebruik dit mailadres alleen om telefonisch overleg aan te vragen of voor algemene informatie. Stuurt u a.u.b. geen patiënt-gevoelige informatie naar dit mailadres. 

FAX-Nummer: 010-3036738: o.a. voor apotheken.

Informatie voor de pers

Richt u tot: persb12-institute(punt)nl. Stuurt u ons als bijlage bij uw mail een kopie van uw perskaart.

Informatie voor patiënten

Bovenstaande mailadressen kunnen niet worden gebruikt door nieuwe patiënten die vragen hebben over hun gezondheid, behandeling en symptomen. Ook hun familieleden kunnen hier niet terecht. Berichten zullen daarom niet worden beantwoord. Wij geven onze ‘eigen’ patiënten na het consult een e-mailadres door. Zodra iemand bij ons is ingeschreven, kan hij of zij via dat adres contact met ons opnemen. 

Zie verder: Aanmeldingen voor patiënten: Hoe werkt het?

Adres: Metroplein 90, 3083 BB Rotterdam

Het B12 Institute is gevestigd op de derde verdieping. Het B12 Institute is alleen op afspraak geopend.

https://b12-institute.nl/bereikbaarheid/

Bereikbaarheid