Gedreven, loyaal en consciëntieus zijn woorden die Chèr Birsak goed omschrijven. Als teamplayer houdt zij niet alleen rekening met de belangen van de patiënt, maar ook met die van haar collega’s. De nadruk in haar werk ligt op kwaliteit en communicatie. Haar vasthoudendheid en nieuwsgierigheid helpen haar om niet-alledaagse vraagstukken op te lossen. Werken met mensen is en blijft haar passie, en daarom past zij helemaal in het team van het B12 Institute.

Chèr Birsak heeft zich na haar registratie in 2005 als algemeen internist gespecialiseerd als intensivist. In die hoedanigheid is zij werkzaam geweest in het Erasmus MC Rotterdam en het Havenziekenhuis. Verder heeft zij haar opleiding als internist gevolgd in het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft en het VU Medisch Centrum te Amsterdam.

In 2017 werkte Chèr Birsak tijdelijk als waarnemend internist bij het B12 Institute. Vanaf november 2018 is zij weer terug om ‘ons te helpen in de diepte te graven met betrekking tot het B12 vraagstuk’. Welkom terug, dokter Birsak!

 


X

Beleid B12 Institute naar aanleiding aangescherpte COVID-19 maatregelen

  1. Uw reis naar het B12 institute is noodzakelijke zorg, uw afspraak kan gewoon gecontinueerd worden.
  2. Zeg uw afspraak af, of laat omzetten naar telefonische / beeldbel intake -herhaalconsult als u klachten heeft!
  3. MONDKAPJES zijn bij ons verplicht. Doe deze al op voordat u het pand binnen gaat en de lift instapt.
  4. Houd alstublieft 1,5 afstand bij andere patiënten dan wel onze assistenten en de arts.
  5. Bij de arts kunt u het mondkapje veilig afzetten, tussen u en de arts zit 1,5 mtr ruimte en plexiglas te bescherming van de arts en uzelf.
  6. Als het noodzakelijk is dat u lichamelijk wordt onderzocht, zal de arts zich inpakken middels mondmasker en kap, handschoenen etc. Er wordt dan van u gevraagd tijdens het lichamelijke onderzoek veilig uw mondmasker op te zetten.
  7. Na elk consult worden de tafels in de dokterskamer schoongemaakt.

Dit beleid is al maanden bij ons van kracht en is wellicht strenger dan in andere ziekenhuizen, zeker wat betreft het gebruik van mondkapjes.

Hoewel geen heilige graal, het bewijs van de werking van mondkapjes is allang aangetoond. Wij vinden het onbegrijpelijk dat de mondkapjes-plicht, naast de 1,5 meter regel, niet méér wordt ingezet en gebruikt om de verspreiding van het virus te verminderen, zeker op plekken waar het druk is.

Ook is er al maanden duidelijk bewijs dat er besmettingen plaatsvinden VOORDAT de patient klachten heeft. Hierbij helpen mondkapjes naast de 1,5 meter maatregel.

Mondkapjes werken wel degelijk

Bewijs pre-symptomatische besmettingsoverdracht

Uitleg in Nederlands