Gedreven, loyaal en consciëntieus zijn woorden die haar goed omschrijven. Als teamplayer houdt zij niet alleen rekening met de belangen van de patiënt, maar ook met die van haar collega’s. De nadruk in haar werk ligt op kwaliteit en communicatie. Haar vasthoudendheid en nieuwsgierigheid helpen haar om niet alledaagse vraagstukken op te lossen. Werken met mensen is en blijft haar passie daarom past zij helemaal bij het team van het B12 Institute.

Chèr Birsak heeft zich na haar registratie in 2005 als algemeen internist, gespecialiseerd als intensivist. Als intensivist is zij werkzaam geweest in het Erasmus MC Rotterdam, als ook het Havenziekenhuis. Verder heeft zij haar opleiding als internist genoten via Reinier de Graaf Gasthuis te Delft en VU medisch Centrum te Amsterdam.

Vorig jaar werkte Birsak als waarnemend internist tijdelijk bij het B12 Institute. Vanaf november 2018 is zij weer terug om ‘ons te helpen in de diepte te graven met betrekking tot het B12 vraagstuk’. Welkom terug dokter Birsak!