Adres B12 Institute    

Metroplein 90, 3083 BB Rotterdam

[NB: Geen Google Maps gebruiken met dit adres! Dan komt u uit middenop het Zuidplein! Beter: Twentestraat 104.]

We zijn geopend alleen op afspraak

Het B12 Institute bevindt zich direct onder de zuidkant van het winkelcentrum Zuidplein.

  • Zeer goed te bereiken via het openbaar vervoer: trein, metro, tram, regionale bussen Zuid-Holland.
  • Zeer goed te bereiken met de auto via A15 vanuit Zuid (richting Ahoy rijden).
    • Gehandicapte parkeerplek vóór de deur (=gele arcering op de foto op deze pagina)
    • Auto parkeren naast de deur in de parkeergarage op 50 meter afstand

Auto (TomTom / Google Maps instellen op Twentestraat 104.= Q-Park overdekt) ook: google/maps

Er is voldoende parkeergelegenheid onder het winkelcentrum Zuidplein dat direct ten Noorden van de polikliniek ligt. De parkeergarage heet Q Park ‘Hart van Zuid’ en ligt 80 meter lopen vanaf het B12 Institute. Wanneer u niet mobiel bent, kunt u uitstappen ofwel parkeren aan de Sallandweg op de invalide-parkeerplaats op het plein direct voor het instituut. Rijd niet te ver door onder het winkelcentrum Zuidplein, dan bent dan al te ver gereden. U kunt iemand afzetten op diezelfde plek als u geen invalide parkeerkaart heeft en vervolgens de auto parkeren onder het Zuidplein. Vanuit de garage loopt u weer terug naar het busstation en is de praktijk aan uw linkerkant.

Metro

Uit Rotterdam en wijde omgeving kunt u de metrolijnen D en E (Randstadrail) nemen die direct aan het Metroplein stoppen. Uit Lansingerland bent u op deze manier binnen 20 minuten bij ons. Uit de regio Den Haag duurt het op deze manier ongeveer 30 minuten.

Vanaf winkelcentrum Zuidplein:

Als u op (metro-)station Zuidplein uitstapt, gaat u naar de kant van de lift (= zuidkant, richting Ahoy!). U kunt de lift nemen naar straatniveau of 2 (rol-)trappen naar beneden. Beneden ziet u recht voor u, aan de overkant van de straat/het plein (op zo’n 80 meter afstand), het bord ‘Kantoren Metroplein’, waar de ingang van de polikliniek is.

Bus

Vele buslijnen uit de Rijnmond regio, hebben hun begin- en eindpunt bij ons voor de deur.

Trein

Trein nemen naar Rotterdam Centraal, daarna overstappen via de metro of tram. Halte Zuidplein.

Ingang zit RECHTS van het trappenhuis.

Overzichtskaartje:

Omgevingskaart B12 Institute

Ons Pand


In samenwerking met het Zilveren Kruis, interne afdeling medisch specialistische zorg en klantencontact balie, is er een communicatie campagne in gang gezet om de naamsverwarring en de daarmee gepaard gaande verwarring over de polis-afhankelijke vergoedingen, uit de wereld te helpen zodat patiënten bij de klantenservice de juiste informatie voorgeschoteld krijgen: Alle zorgverzekeraars vergoeden polis afhankelijk de facturen van het B12 Institute, dus ook het Zilveren Kruis.lees verder...
+