B12 Institute deelnemer 12th International Conference on One Carbon Metabolism, B Vitamins and Homocysteine

Het B12 Institute investeert vanaf 2013 in een goed netwerk van gerenommeerde onderzoekers op het gebied van B12 en folaat deficiëntie. Lees hierover de statement van alg. directeur en oprichter Clara Plattel: Research Statement B12 Institute

Vanaf 9 juni 2019, was het B12 Institute voor de vierde keer aanwezig bij bovengenoemde conferentie in Spanje, Catalonia. Het was een hartelijk weerzien met onder andere klinisch chemici, biomedische wetenschappers, celbiologen en nutritionists. Veel zaken en interessant onderzoek kwamen ter sprake en er werden ons prikkelende presentaties voorgeschoteld.

Wat ons steeds weer treft is dat het B12 Institute internationaal wordt gedragen door deze toponderzoekers in de wereld. Wij brengen in de praktijk wat zij hebben onderzocht. Op deze manier lopen we steeds voor de troepen uit als het gaat om de diagnose en behandeling van B12 en foliumzuur deficiëntie en weten zij dat hun onderzoek van belang is in de klinische praktijk. Het B12 Institute heeft daarin een voorlopersfunctie.  Meer informatie wordt later gepost.

X

Beleid B12 Institute naar aanleiding aangescherpte COVID-19 maatregelen

  1. Uw reis naar het B12 institute is noodzakelijke zorg, uw afspraak kan gewoon gecontinueerd worden.
  2. Zeg uw afspraak af, of laat omzetten naar telefonische / beeldbel intake -herhaalconsult als u klachten heeft!
  3. MONDKAPJES zijn bij ons verplicht. Doe deze al op voordat u het pand binnen gaat en de lift instapt.
  4. Houd alstublieft 1,5 afstand bij andere patiënten dan wel onze assistenten en de arts.
  5. Bij de arts kunt u het mondkapje veilig afzetten, tussen u en de arts zit 1,5 mtr ruimte en plexiglas te bescherming van de arts en uzelf.
  6. Als het noodzakelijk is dat u lichamelijk wordt onderzocht, zal de arts zich inpakken middels mondmasker en kap, handschoenen etc. Er wordt dan van u gevraagd tijdens het lichamelijke onderzoek veilig uw mondmasker op te zetten.
  7. Na elk consult worden de tafels in de dokterskamer schoongemaakt.

Dit beleid is al maanden bij ons van kracht en is wellicht strenger dan in andere ziekenhuizen, zeker wat betreft het gebruik van mondkapjes.

Hoewel geen heilige graal, het bewijs van de werking van mondkapjes is allang aangetoond. Wij vinden het onbegrijpelijk dat de mondkapjes-plicht, naast de 1,5 meter regel, niet méér wordt ingezet en gebruikt om de verspreiding van het virus te verminderen, zeker op plekken waar het druk is.

Ook is er al maanden duidelijk bewijs dat er besmettingen plaatsvinden VOORDAT de patient klachten heeft. Hierbij helpen mondkapjes naast de 1,5 meter maatregel.

Mondkapjes werken wel degelijk

Bewijs pre-symptomatische besmettingsoverdracht

Uitleg in Nederlands