Het B12 Institute investeert vanaf 2013 in een goed netwerk van gerenommeerde onderzoekers op het gebied van B12 en folaat deficiëntie. Lees hierover de statement van alg. directeur en oprichter Clara Plattel: Research Statement B12 Institute

Vanaf 9 juni 2019, was het B12 Institute voor de vierde keer aanwezig bij bovengenoemde conferentie in Spanje, Catalonia. Het was een hartelijk weerzien met onder andere klinisch chemici, biomedische wetenschappers, celbiologen en nutritionists. Veel zaken en interessant onderzoek kwamen ter sprake en er werden ons prikkelende presentaties voorgeschoteld.

Wat ons steeds weer treft is dat het B12 Institute internationaal wordt gedragen door deze toponderzoekers in de wereld. Wij brengen in de praktijk wat zij hebben onderzocht. Op deze manier lopen we steeds voor de troepen uit als het gaat om de diagnose en behandeling van B12 en foliumzuur deficiëntie en weten zij dat hun onderzoek van belang is in de klinische praktijk. Het B12 Institute heeft daarin een voorlopersfunctie.  Meer informatie wordt later gepost.