In samenwerking met Zilveren Kruis: communicatie verbeteringstraject ingezet vanwege naamsverwarring.

In samenwerking met het Zilveren Kruis, interne afdeling medisch specialistische zorg en klantencontact balie, is er een communicatie verbeteringstraject ingezet. Dit is vanwege de naamsverwarring en de daarmee gepaard gaande verwarring over de polis-afhankelijke vergoedingen. Het wordt tijd om de onjuiste informatie uit de wereld te helpen zodat patiënten bij de klantencontact-centrum de juiste informatie krijgen. 

Deze info is het volgende: Alle zorgverzekeraars vergoeden polisafhankelijk de facturen van het B12 Institute, dus ook het Zilveren Kruis. Dat geldt ook voor de door de specialisten voorgeschreven medicijnen die geregistreerd staan bij ZiN.

Het blijkt dat er verschillende namen van instellingen in het ‘informatieboek’ onjuist zijn genoteerd, waardoor er verwisseling ontstaan is. Deze onjuiste info wordt nu opgeschoond.

Het B12 Institute werkt onafhankelijk van andere partijen en klinieken. We hopen dat deze onjuiste informatie snel wordt rechtgezet. Het Zilveren Kruis sprak de verwachting uit dat volgende week de juiste informatie voor iedere medewerker beschikbaar zal zijn.